Nezařazené

I vaše stěhování v Neratovicích určitě dopadne dobře

Začněte pozitivně myslet

Říká se, že mysl je tvůrčí, a že si svým myšlením přitahujeme to, co sami vytváříme. Kupříkladu propagujeme-li destrukci a zlobu, nakonec se s ní setkáme tváří v tvář, na základě vlastní zkušenosti. Někteří lidé tvrdí, že si i přitahujeme k sobě (podvědomě) osoby, které smýšlí podobně, takže na těch příslovích, že „sedá vrána k vráně“, a že „kdo jinému kope jámu, nakonec do ní sám spadne“ určitě něco bude.

krabice plná slámy

Jestliže tedy budeme myslet pozitivně, mělo by to mít i pozitivní průběh v případě stěhování v Neratovicích. Jak se k celé věci postavit, abychom z toho vytěžili maximum?

Berte stěhování jako hru – celý náš život je vlastně hrou a tak nemá význam jej brát příliš vážně, tak, abychom si dělali vrásky z každé maličkosti. Naopak se z maličkostí radujme, ze všech podnětů, co k nám přichází. Stěhování je přece změnou a může nám přiblížit další zkušenosti, nová prostředí, nové tváře, aniž bychom zapomněli na to, co je již za námi. Berte tedy každé stěhování s nadhledem a s pozitivním přístupem, budete to i lépe snášet.

opuštěná dálnice

Nechtějte všechno stihnout za dva dny – v případě větší akce to ani není možné a hlavně vám to sebere mnoho sil a můžete si přivodit úraz nebo nemoc v důsledku oslabení imunitního systému. Balte v poklidu v předstihu alespoň pěti týdnů, každý den jen hodinku, dvě, choďte častěji ven do přírody, dopřejte si dobrou večeři v restauraci, zkrátka více relaxujte v průběhu balení věcí, než kdy jindy. Nesledujte v této době negativní zprávy v TV, zbytečně by vám to sebralo sílu, a soustřeďte se na své budoucí působiště.

Plánujte, co budete dělat po nastěhování – nejkritičtější fází přestěhování jsou obvykle první dny po nastěhování. Měli byste mít předem jasno o svém programu volného času. Zjistěte si dopředu, kde jsou dobré kavárny, cukrárny, obchody, kde se dá jezdit na kole, chodit na procházky a další sportovní možnosti, abyste si rychleji přivykli na nové místo a vryli si jej do paměti něčím pěkným, co vás naplní štěstím.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem I vaše stěhování v Neratovicích určitě dopadne dobře